SON DAKİKA



Haber > Gündem > Algı operasyonu yapıyorlar

Algı operasyonu yapıyorlar

11 Temmuz 2015 Cumartesi - 10:20




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi iftar programında konuştu.





İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Hükümeti kurma görevini verdim. Davutoğlu'na hükümet kurma görüşmelerinde şimdiden başarılar diliyorum. Temennim, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların hassasiyetine uygun şekilde yeni hükümetin bir an önce kurulmasıdır. Bu konuda tüm partilere sorumluluk düşüyor. Bugün Türkiye'nin geçmişini tartışan değil, mevcut sorunların çözümü ve geleceğin inşası konusunda irade ortaya koyacak bir koalisyon hükümetine ihtiyaç var. Böyle bir uzlaşma sağlanamadığı taktirde her zaman ifade ettiğim gibi çözüm merci neresidir? Yine millettir.

"İFTİRA VE YALANDAN İBARETTİR"

Cumhurbaşkanlığı görevini üstlendiğim günden beri yaptığım her şey Anayasa'ya ve milletime olan taahhütlerime uygundur. Şahsımla ve cumhurbaşkanlığı makamıyla ilgili olarak ortaya atılan iddialar iftiradan, yalandan ve yanlıştan ibarettir. Cumhurbaşkanı olarak hukukun dışına çıkan en küçük bir tasarrufum, en küçük bir adımım, en küçük bir girişimim olmadı, olmayacaktır

"KENDİLERİNCE ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR"


Göreve geldiğim günden beri yaptığım her şey Anayasa'ya uygundur. Hukukun dışına çıkan en küçük bir adımım olmamıştır. Ortaya atılan iddialar yeni bir döneme girildiğini anlamayanların hezeyanlarıdır. Cumhur ile Başkanın Beştepe'deki külliyede bütünleşmesinden rahatsız olanlar kendilerince algı operasyonları yapıyor. Bugün milletin Millet Camii'nde cuma kılışı çok anlamlıydı, hiçbir iftira bizi hizmet yolundan alı koyamayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap