SON DAKİKA



Haber > Gündem > Algı operasyonlar

Algı operasyonlar

10 Kasım 2016 Perşembe - 10:45








Siz seçilmişsiniz ya... Terör örgütleriyle içli dışlı, sarmaş dolaş olabilirsiniz. Siz seçilmişsiniz ya... Teröre kol kanat gerebilir, terör örgütlerine her türlü lojistik destek verebilir, özerklik ilan etmeyi kendinize şiar edebilirsiniz. Terör örgütlerine kucak açarak, ülkenin bölünmesi için elinizden geleni yaparsınız. Siz seçilmişsiniz ya.. İstediğiniz gibi ülkenin parçalanması, birlik ve bütünlüğünün bozulması için her türlü eyleme imza atabilirsiniz. Size, her türlü bölücülük yapmak beleş, size laf yok... "Agaya beleş" misali... Siz seçilmişsiniz ya... Hiç merak etmeyin, Amerikan Siemen Televizyonu, bazı batı medya kuruluşları hemen işe koyulurlar ve sizin için “Seçilmişlere darbe, özgürlüklere kısıtlama...” başlıkları atarlar, saatlerce yayınlar yaparak algı operasyonlarını devreye alırlar... Sanki bizim ülkemizin kumandası onlarda imiş gibi... Zira geçmişte alışmışlardı ya... Hala öyle sanıyorlar... Sadece dış mihraklar mı? İçerdekiler boş durur mu? Onlar "basın özgürlüğü, düşünce özgürlüğü vs.yi bahane ederek vaveyla koparmazlar mı? Dışardaki medya kuruluşlarının, ecnebi siyasetçilerin bu bu çabaları, elbetteki ülkemizi ve milletimizi zor durumlara düşürmek, bölmek ve parçalamak için...

Zira onlar, bizim gelişmemizi, güçlenmemizi istemiyorlar. İçerdeki bazı medya kuruluşlarının ve siyasilerin tutum ve davranışları ve yaklaşımlarını nereye koyacağız? Lütfen dikkat!... "Devletin varlığı ve bağımsızlığı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü" diyerek yemin edenler... Milli birlik ve beraberlik için, devletin varlığı ve devamı için, hem iç politika hem dış politika gereklidir. Önce dışa karşı devletin bekası için gereklidir. Bu yönüyle milli birlik ve beraberlik, bir milli savunma sorunudur. Milli birlik ve beraberlik içinde bulunan ülkelerin savunmaları, manevi ve ahlaki bakımdan büyük güç ifade eder. Manevi değerleri yüksek, ahlaki değerleri sağlam bir toplum, yüksek karakteri gereği dışarıya karşı tam bir savunma gücü oluşturur. Türk milletini ırk, mezhep ve sınıf kavgalarıyla zaafa düşürmeye kalkışacaklar olursa onlara karşı en sağlam savunma aracı, milli birlik ve beraberliktir. Efendim, "seçimle gelen seçimle gider." İlk bakışta bu söz doğru söylenmiş bir söz. Peki seçilmişler terör örgütlerine destek verir, onlara her türlü yardım ve yataklığı yapar, ülkenin ve milletin bölünmesine çanak tutarsa o takdirde bu hareketlerde bulunanları seçimle geldiler diye onların bölücülük yapma hakları mı var? Sade bir vatandaş herhangi bir suç işlediğinde yargının çağrısına uyup ifade verecek ama seçilmişler yargıya meydan okuyacak, hukuku hiçe sayacak, toplumu kargaşaya çağıracak. Siz de, "bunlar seçilmişlerdir" deyip onların terörle iç içe olmasını görmezden geleceksiniz. Bu nasıl bir siyasi anlayıştır anlaşılır gibi değil..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap