SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alçakça saldırı Trabzon'a mal edilemez!

Alçakça saldırı Trabzon'a mal edilemez!

05 Nisan 2015 Pazar - 17:47




Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı hakkında açıklama yaptı.





Fenerbahçe'ye yapılan saldırı ile ilgili bir açıklama da Koray Aydın'dan... Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın; Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Çaykur Rizespor maçı sonrasında Trabzon Havalimanı'na doğru yol aldığı sırada Araklı girişinde saldırıya maruz kalmasına ilişkin açıklama yaparak, Fenerbahçe kafilesine yapılan alçak saldırıyı trabzon'a ve trabzonspor'a mal etmek; en az saldırı kadar vahim ve asla kabul edilemez olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın Açıklaması şöyle: Türkiye'yi, Türk-Kürt, Alevi-Sünni, laik-antilaik karşıtlıkları üzerinden bölemeyenler, futbol üzerinden alçakça bir tezgah peşindedirler. Fenerbahçe kafilesine yapılan alçak saldırıyı Trabzon'a ve Trabzonspor'a mal etmek; en az saldırı kadar vahimdir ve asla kabul edilemez. Fenerbahçe kafilesi temmuz 2011'den beri defalarca trabzon ve rize'ye gelmiş, asla böyle bir olay yaşanmamış; rekabet saha içinde kalmıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap