SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alan memnun satan memnun!

Alan memnun satan memnun!

24 Mayıs 2016 Salı - 10:56




Türkiye umutsuzlukların derinleştiği bir dönemin belirtilerini yaşamaktadır. Ağırlaşan gündem, aksayan siyaset ve afallayan iktidar gerçeği açıktır.





Bu yolun sonu felakettir. Geçtiğimiz pazar günü AK Parti genel başkanı seçilen Binali Yıldırım'ı tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Kendisine başarılar diliyorum.

Bitmiş ve oynanmış maç hakkında konuşmak faydasızdır. Davutoğlu nasul gelmişse öyle gitmiştir. Şimdilik köşesine çekilmiştir. AKP'de yeni bir soluk iş başı yapmıştır. Cumhurbaşkanı'nın mesajının ayakta dinlenmesi AKP'lilerin tercihidir. Yıldırım'ın Erdoğan'a yoğun sadaket vurgusu bundan sonraki süreç için ipucu vermektedir. AK Parti kongresi başkanlık sisteminin hazırlığına göre hazırlanmıştır.

Sayın Yıldırım' Bugümn yapmamaız gereken en önemli iş fiili durumu nyasa haline geitmek. Bunun durumu da yeni anayasadır ve yeni anayasa başkanlık sisteimidir' demiştir. Bu amaç gerçekleşmezse partili cumhurbaşkanlığı yedek olarak tutulmaktadır. Bu durumlardaki tavrımız nettir. Türkiye'nin temel ihtiyacı yeni sistem değil, var olan sistemi etkin bir hale getirmektir.

Bizim önemle duruduğumuz konu sayın Binali Yıldırım'ın AK Parti kongresindeki konuşması ve Davutoğlu'nun sitem ve şikayetleridir. Davutoğlu'nun görevi bırakmasının nedenleri açıklanmamıştır. Bir gün gerçekler bir bir açığa çıkacaktır.

Başörtüsü konusunda iyi niyetli girişime destek verdik. Bizim için kaosa kalkan el olduk. AK Parti hakkında açılan kapatma davasında demokrasinin yanında olduk. Milli konularda hükümeti yalnız bırakmadık. Terör olaylarında herhangi bir teklif veya onay beklemeden desteğimizi sunduk.


Köprüler yapıldı, Hızlı trenler yapıldı hepsini kabulüz, Türkiye uzaya mekik gönderdi de parlamento mu karşı çıktı. Türkiye başkanlık sistemi ile mi uzaya mekik gönderecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap