SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akşener'den Bahçeli'ye: Yakında 'Sayın Öcalan' da dersin

Akşener'den Bahçeli'ye: Yakında 'Sayın Öcalan' da dersin

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 16:51




Terörist başı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesinde sakınca olmadığını söyleyen Bahçeli'ye tepki gösteren Akşener, "Yıllarca bebek katili dediği Öcalan'a yakında Sayın Öcalan diyecek" dedi.





CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile basın toplantısı düzenleyen Meral Akşener, YSK'nın İstanbul seçiminin tümünün iptal isteminin reddedilmesini değerlendirdi.

"Biz milli iradeden bahsediyoruz, arkadaşlar çalmadan bahsediyor. Uzmanlık alanları olduğu için böyle bir propaganda tercih etmişler." diyen İyi Parti Genel Başkanı, Devlet Bahçeli'nin İmralı'da tutuklu bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesinde sakınca olmadığını söylemesine de değindi.

"BİZE PKK'LI DEDİLER"




Akşener, "Bahçeli yıllarca bebek katili dediği terörist başına Öcalan dedi bir sonraki adım galiba Sayın Öcalan olacak. Bu savrulmanın her seçmen açısından dikkate değer bulunup değerlendireleceğini düşünüyorum. Bize PKK'lı dediler hatta Karamollaoğlu ve benim Kandil'le sözleşme imzaladığım iddiası ortaya atıldı. Bugün Kandil'le kimin ortak olduğunu Bahçeli'nin diliyle şaşkınlık, hayretle görmüş bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap