SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aksaray'da eğitim uçağı düştü!

Aksaray'da eğitim uçağı düştü!

07 Haziran 2023 Çarşamba - 15:09




Nevşehir’e gitmek için İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan havalanan eğitim uçağı, Aksaray’ın Ortaköy ilçesinin Kirli Köyü yakınlarında boş araziye düştü. Kazadan 2 pilotun yara almadan kurtulduğu bildirildi.





Nevşehir’e gitmek için İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan havalanan özel bir şirkete ait eğitim uçağı, ilk belirlemelere göre motor arızası sonucu Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde düştü. Pilotlar Hakan Zengin ve Hakan Göktürk kazadan yara almadan kurtulurken, bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, pilotların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek şu açıklama yaptı: "07.06.2023 günü saat 14:00 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan sivil eğitim uçağı, Nevşehir havalimanına inecekken motor arızası nedeniyle İlimiz Ortaköy İlçesi Balcı mahallesinde meskun mahal dışında bir tarlaya düşmüştür. Uçak pilotlarından Hakan ZENGİN ve Hakan GÖKTÜRK hafif şekilde yaralanmış olup pilotların hayati tehlikeleri yoktur. Pilotlarımızı bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettim"  

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap