SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'ye oy verdiği için kafasını duvara vurdu: Laf söyletmezdim laf

AKP'ye oy verdiği için kafasını duvara vurdu: Laf söyletmezdim laf

19 Ocak 2022 Çarşamba - 22:44




Adanalı bir çiftçi geçmişte AK Parti’ye oy verdiğini söyleyip kafasını duvara vurarak, “Bunlara niye oy verdim diye şimdi kafamı duvara vuruyorum.” dedi.





CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Salbaş mahallesindeki çiftçilerle bir araya geldi. Yaşadıkları sorunları anlatan bir çiftçi, maliyet artışlarından dert yandı. AK Parti’ye oy verdiğini söyleyen çiftçi, kafasını duvara vurarak, “Bunlara niye oy verdim diye şimdi kafamı duvara vuruyorum. Nasıl bunların peşinden gittim? Laf söyletmezdim laf.” dedi.

AK PARTİ ÇİFTÇİYİ HEP EN SON PLANDA TUTTU

Çiftçilik yapan bir genç ise “AK Parti, 20 senedir iktidarda ve çiftçiye en ufak bir desteği olmadı. Çiftçiyi hep en son planda tuttu. Mazot olmuş 14 TL, zaten mazotla gübre çiftçinin dumanını attırdı. Çiftçi şu an bitikleri oynuyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Devletten de herhangi bir destek gelmiyor. Zam üstüne zam. En büyük darbeyi bu ülkede çiftçi yiyor. Çiftçi de biterse ülkede kıtlık başlar, açlık başlar.” dedi.

BORÇLARIMI ÖDEMEK İÇİN TRAKTÖRÜMÜ SATIYORUM

Bir diğer çiftçi, “Üç dönem AKP’ye oy verdim. Şimdi ben de kafamı duvara vuruyorum. Borçlarımı ödemek için elimdeki traktörümü satıyorum. Bankadan faizle kredi çekip yeniden traktör alıyorum. Konuştuklarının hepsi yalan dolan, Cumhurbaşkanı da dahil. Ekiyoruz, biçiyoruz, elde beş kuruş para yok. Borç, faiz, gübre derken işin içinden çıkamıyoruz. Ya evimizi satacağız ya tarlamızı satacağız. Çarkı döndürmek için, borçlarımızı ödeyebilmek için traktörümüzü satıp yeniden banka faiziyle traktör alıyoruz.” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap