SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'ye kırmızı kart!

AKP'ye kırmızı kart!

29 Aralık 2013 Pazar - 09:31




CHP Akçaabat Gençlik Kolları, AK Parti hükümetini yolsuzluk ve rüşvet olayları nedeniyle kırmızı kartla istifaya davet etti.





CHP Gençlik Kolları, son yaşanan rüşvet ve yolsuzluk operasyonları nedeniyle AK Parti’ye kırmızı kart gösterdi. CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Kadir Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye’de binlerce insan açlıkla mücadele ederken onlar paraları götürmüş. Bizler ayakkabı kutularını evlerimizde eşya saklamak ya da yıpranmış ayakkabılarımızı koymak için saklarız. Ama birileri bu kutuların içine 4.5 milyon dolar koymuş. 4.5 milyon dolar binlerce fakirin iyi yaşaması için aylarca hatta yıllarca yetebilecek bir para. O paralar yetim parasıdır, bizim paralarımızı alıp ayakkabı kutularında saklıyorlar. Biz de Akçaabat Gençlik Örgütü olarak ayakkabı kutumuzu açalım bakalım içinden ne çıkacak? Evet bizim kutumuzdan para çıkmadı, kırmızı kart çıktı ve hükümet artık kırmızı kartı yemiştir. Akçaabat Gençlik Örgütü olarak AKP hükümetini istifaya çağırıyoruz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap