SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'nin yeni yıldızı Çiller, AKP'ye yakın medya grubunun etkinliğinde

AKP'nin yeni yıldızı Çiller, AKP'ye yakın medya grubunun etkinliğinde

08 Mart 2022 Salı - 16:27




Yeni parti kuracağı konuşulan Çiller, AKP'ye yakın Sabah ve ATV'nin omurgasını oluşturduğu Turkuvaz Medya Grubu'nun "Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınlar Zirvesi" başlıklı etkinliğinde konuşma yapacak.





AKP'ye yakın Sabah ve ATV'nin omurgasını oluşturduğu Turkuvaz Medya Grubu'nun "Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınlar Zirvesi" başlıklı etkinliğin açılış konuşmasını Emine Erdoğan’ın yapacağı etkinlikte iş dünyasından siyasete, sanattan spora kadar farklı alanlarda çalışan kadınlar konuşacak.

AKP'Lİ MEDYANIN ZİRVESİNDE TANSU ÇİLLER DE KONUŞMACI

İsmi son dönemde AKP’liler tarafından öne çıkarılan ve yeni parti kuracağı iddialarıyla gündemden düşmeyen eski Başbakan Tansu Çiller de “Siyasette kadın” başlığı altında etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Yeni parti kuracağı konuşulan eski Başbakan Tansu Çiller, son dönemde yaptığı açıklamalarda AKP’nin politikalarına destek vermişti. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çiller'i mitinglere, açılışlara davet etmiş, meydanlarda birlikte poz vermişlerdi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap