SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li vekilden yok artık dedirten sözler: Erdoğan olmazsa kül oluruz

AKP'li vekilden yok artık dedirten sözler: Erdoğan olmazsa kül oluruz

24 Eylül 2021 Cuma - 18:38




AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, önümüzdeki seçimlere ilişkin yaptığı konuşmada yok artık dedirten ifade kullandı.





AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, 2023 seçimleri hakkında yaptığı açıklamada "Ben Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Samimiyet kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz.” ifadelerini kullandı.

Yerel İskilip’in Sesi TV’nin konuğu olan AK Partili Oğuzhan Kaya, sunucunun "AK Parti'nin teşkilat samimiyetini nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

“Milletin Tayyip Erdoğan’la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan’la milletin derdi yok ki. AK Parti olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyet kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir lafı var. Diyor ki 'Biz solcularla Ankara'nın koca koca meydanlarına sığmadık, Mamak'ın 2 metrekare hücrelerine sığdık". Biz dünyayı dar ediyoruz birbirimize AK Parti olarak. Ona dikkat edeceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap