SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li vekilden, Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Telefonlarım susmuyor!

AKP'li vekilden, Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Telefonlarım susmuyor!

19 Ekim 2021 Salı - 16:19




AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik bürokrasi sisteminin çürümüşlüğünden ve genç işsizlik üzerinden partisini topa tuttu.





AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik verdiği röportajın satır aralarında, bürokrasi sisteminin çürümüşlüğünden girdi, genç işsizlik sorunundan çıktı. Balıkesir'de yerel olarak yayın yapan Ekspres gazetesinin haberine göre, AK Partili vekil Çelik, "İnsanlar hastanede, vergi dairesinde işlerini halledemeyip beni arıyorlar. Telefonlarım susmuyor” ifadelerini kullandı. Çelik, Balıkesir’in en önemli probleminin de istihdam ve özellikle genç işsizlik olduğunu söyledi. 

AK PARTİLİ VEKİL, VALİ ŞILDAK'I MI HEDEF ALDI?

Gazeteci İsmail Koca’ya ait Artı Webtv’ye konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, kendi partisine ve şehrin bürokrasisine ciddi eleştirilerde bulundu.Hastanede, vergi dairesinde işi olanın kendisini aramadan çözemediğini vurgulayan hukukçu milletvekili, Balıkesir’in en önemli sorununun da genç işsizlik olduğunu vurguladı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik'in sözleri sonrası bürokrasi sisteminin başında olan  Vali Hasan Şıldak'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap