SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li isimden itiraf gibi sözler: Sahaya inen vekil ne anlatacak?

AKP'li isimden itiraf gibi sözler: Sahaya inen vekil ne anlatacak?

21 Haziran 2022 Salı - 09:20




Barış Yarkadaş, Korkusuz'daki bugünkü yazısında AK Partili kaynağı ile arasında geçen görüşmeyi kaleme alarak dikkat çeken ifadeler kullandı.





Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü köşe yazısında AK Partili kaynağının kendisine anlattıklarını aktardı. "AKP iktidarı işin kolayını buldu. İktidar, tüm dünyada petrol fiyatı düşerken, akaryakıta sürekli zam yaparak kolay yoldan vergi topluyor. " diyen Barış Yarkadaş, "Öyle ki; iktidar bir yılda toplamayı düşündüğü ÖTV ve KDV hedefine yılın ilk beş ayında ulaştı." ifadelerini kullandı.

"BU İŞİN ŞAKASI YOK"

"Önceki gün sohbet ettiğim AKP’li bir siyasetçi ise bu durumun parti çevrelerinde de kaygı yarattığını dile getirdi." yazan Barış Yarkadaş'a konuşan AK Partili isim şunları söyledi: 

" Mazot geldi 30 TL oldu. Bu işin hiç şakası yok. Dar gelirliler için yaşam daha da zorlaşıyor. Sahaya inen milletvekili ya da milletvekili adayı ne anlatacak?"

İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş'ın o yazısı:


Mazot fiyatı AKP’lileri de korkutuyor
AKP iktidarı işin kolayını buldu. İktidar, tüm dünyada petrol fiyatı düşerken, akaryakıta sürekli zam yaparak kolay yoldan vergi topluyor. Öyle ki; iktidar bir yılda toplamayı düşündüğü ÖTV ve KDV hedefine yılın ilk beş ayında ulaştı.

Önceki gün sohbet ettiğim AKP’li bir siyasetçi ise bu durumun parti çevrelerinde de kaygı yarattığını dile getirdi. AKP’li kaynağım, “Mazot geldi 30 TL oldu. Bu işin hiç şakası yok. Dar gelirliler için yaşam daha da zorlaşıyor. Sahaya inen milletvekili ya da milletvekili adayı ne anlatacak?” ifadesini kullanıyordu.

Sahi; mazotun 30 TL, ekmeğin 5 TL olduğu bir memlekette, AKP ya da MHP’li vekiller sahaya indiklerinde halka ne söyleyecek?

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap