SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li başkan vatandaşı haklı buldu: 75 kişilik işe, 3 bin 456 başvuru

AKP'li başkan vatandaşı haklı buldu: 75 kişilik işe, 3 bin 456 başvuru

21 Nisan 2022 Perşembe - 17:41




AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, katıldığı televizyon programında, ''Vatandaş haklı. İş talepleri oluyor'' ifadelerini kullandı.





AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Olay TV'de katıldığı Yüz Yüze programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

75 KİŞİLİK İŞE 3 BİN 456 BAŞVURU

İşsizliğe ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Çopuroğlu, AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yeni raylı sistem araçlarında istihdam edilecek vatman adaylarını belirmek üzere bir süre önce Kadir Has Kongre Merkezi'nde noter huzurunda kura çekimi yapıldığını ve 75 kişilik alım için 3 bin 456 kişinin başvurduğunu ifade etti.

“VATANDAŞIN İŞ TALEPLERİ OLUYOR”

Vatandaşın haklı olarak iş talepleri olduğunu ifade eden Çopuroğlu konuşmasına şöyle devam etti:


“Vatandaştan gelen başımızın gözümüzün üstüne, ama becerdiğimiz işler var, beceremediğimiz işler var. Ben burada Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyemize tramvayda vatmanlık için müracaat eden 3bin 456 kişi var. Alınacak adam sayısı 75. Belediye başkanımızla yaptığımı istişarede noter huzurunda olursa daha iyi olur kanaatine vardık.

Kura çektik. Böyle olunca herkes hakkına razı oluyor. Vatandaş haklı. İş talepleri oluyor. Bunun yanında OSB'de adam bulmakta zorlanıyorlar.

Önümüzdeki dönemde çok daha fazla ihracatın olduğu Kayseri'de bir kısım yönlendirmeye çalışıyoruz, ama ne kadar işe başlıyor bilemiyoruz”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap