SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'de dram yaşanıyor: "AKP'yi gürül gürül savunacak kişi sayısı sıfır"

AKP'de dram yaşanıyor: "AKP'yi gürül gürül savunacak kişi sayısı sıfır"

14 Temmuz 2022 Perşembe - 10:25




AKP'de dram yaşandığını belirten Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, "Gürül gürül savunacak kişi sayısı ise 0. Rakam ile '0', yazı ile 'sıfır'." dedi.





Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, MEB'in 20 bin öğretmen atamasında Kürtçe için sadece 3 kontenjan ayırdığını belirterek duruma tepki gösterdi. Karaca, "Kusura bakmayın ama bu rakam “Dostlar alışverişte görsün” pozu yapma gayretini bile parodiye dönüştürüyor." dedi.

"İktidarın "Kürt meselesi bitmiştir" şeklindeki hakikatten uzak tezi inandırıcı kılmaya bile üşeniyor iyi mi?" diye yazan Karaca, "Parti devlet ele ele, “Gerek yok”, diyorlar yani, “…üç yeter diyorsak yeter" ifadesini kullandı.

Kürtçe için sadece 3 öğretmen atanmasına AKP'den iki kişinin itiraz ettiğini dile getiren Habertürk yazarı Karaca, "Yazık. AK Parti’de AK Parti’nin yaptığı doğru şeyleri hatırlatacak sadece iki kişi kalmış." diyerek AKP'de dram yaşandığını söyledi. Karaca, "AKP'yi gürül gürül savunacak kişi sayısı ise 0. Rakam ile ‘0’, yazı ile ‘sıfır’" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap