SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'de çöküş başladı: "Erdoğan hükümetine karşı AKP'de tepki büyüyor"

AKP'de çöküş başladı: "Erdoğan hükümetine karşı AKP'de tepki büyüyor"

21 Nisan 2022 Perşembe - 11:59




AKP'de çöküşün başladığını belirten Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, "Erdoğan hükümetine karşı AKP'de tepki büyüyor" dedi.





AKP'de çöküşün başladığını belirten Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü yazısında AKP'nin kurucularından olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ile AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in ekonomiye ilişkin eleştirilerini hatırlatarak, "Erdoğan hükümetine karşı AKP'de tepki büyüyor" diye yazdı.

"AKP'DE ÇÖKÜŞ BAŞLADI"

Hazinede paranın bittiği Erdoğan ile Bahçeli'ye duyulan güvenin sona erdiğini belirten Uğuroğlu, " Cumhur İttifakı iktidarı bitti, Tek Adam Rejimi bitti, yalanla milleti uyutma dönemi bitti, en önemlisi de milletin sabrı bitti, Türkiye artık seçime hazırlanıyor ve AKP'de çöküş başladı" dedi.

"ERDOĞAN HÜKÜMETİNE KARŞI AKP'DE TEPKİ BÜYÜYOR"

Önce Bülent Arınç'ın AKP iktidarını yerden yere vurduğunu daha sonra da AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in Erdoğan hükûmetini eleştirdiğini belirten Uğuroğlu, Tamer'in sözlerine yer vererek şöyle devam etti:



"‘Son dönemde enflasyonun hızlı şekilde yükselmesiyle hem çiftçi hem vatandaş hem emekli diğer memurlarımızın sıkıntıya düşmüş olduğu gözüküyor. Tüm köyleri dolaştım. Gördüğüm şey diyorlardı ki; 'tohum pahalı, gübre pahalı, mazot pahalı' vs. şikâyetleri vardı, ama bu şikâyetlerin dozu şu andaki kadar değildi. Serzenişler vardı, sıkıntılar söyleniyordu. Son dönemde enflasyonun hızlı şekilde yükselmesiyle hem çiftçi hem vatandaş hem emekli diğer memurlarımızın sıkıntıya düşmüş olduğu gözüküyor. Sıkıntılar artmış durumda. Dürüstlükle her şeyi ortaya koymaya çalışıyorum. Emekli, asgari ücretli, memur, bu insanlarımızı biraz rahatlatmamız gerektiğini söylüyorum. Verdiğimiz bu fiyatlar enflasyonla eridi. Onu da karşılamamız gerekir. Bülent Arınç'ın da ifade etmiş olduğu gibi, üç aşağı beş yukarı konunun farkındayız.’

Erdoğan hükümetine karşı AKP'de tepki büyüyor..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap