SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP yöneticisi Bahadır Eser'den skandal fotoğraf: Fethiye yangın yeri

AKP yöneticisi Bahadır Eser'den skandal fotoğraf: Fethiye yangın yeri

07 Ağustos 2021 Cumartesi - 12:32




AK Parti’nin Büyükçekmece ilçe yöneticisi olduğu öğrenilen Bahadır Eser adeta kül olan ormanlarla ilgili skandal bir paylaşım gerçekleştirdi. Bahadır Eser gelen tepkiler üzerine özür diledi.





AK Parti’nin İstanbul Büyükçekmece ilçe Başkanlığı’nda görevli olan Bahadır Eser sosyal medyada ortalığı ayağa kaldıran bir fotoğraf paylaştı. 

Türkiye’nin özellikle tatil bölgelerinden gelen yangın haberleri içimizi acıtırken AK Parti Büyükçekmece İlçe yöneticisi Bahadır Eser’in Muğla Fethiye’den paylaştığı görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu.  Bahadır Eser paylaşımında ailesiyle beraber bir şişme yatakta yanan yerleri keyif sürercesine izlerken “ Fethiye yangın yer” ifaderine yer verdi.  Fotoğraftaki rahatlık ve umursamazlık sosyal medya takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

"HALKIN ACILARIYLA ALAY EDİYOR"

Gazeteci Barış Yarkadaş söz konusu fotoğrafı etiketleyerek “AKP ilçe yöneticisi halkın acılarıyla alay ediyor.” Sözleriyle Bahadır Eser’i eleştirdi.

Bahadır Eşer ise gelen tepkiler üzerine “Bugün yapmış olduğum paylaşımda bulunduğumuz hassas durumları düşünememiş olmaktan kaynaklı tüm kamuoyundan özür dilerim” ifadeleri yer alan yazılı bir mesaj yayımladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap