SON DAKİKA



Haber > Gündem > “AKP ve HDP birlikte çalışıyorlar”

“AKP ve HDP birlikte çalışıyorlar”

06 Mayıs 2015 Çarşamba - 10:12




MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural çarpıcı iddialarda bulundu…





CNN TÜRK’te Şirin Payzın’ın sunduğu “Ne Oluyor?” programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Koray Çalışkan’ın “41 tane HDP seçim bürosu yakıldı. 60 tane HDP bürosuna saldırı oldu. Televizyonlarda izliyoruz, MHP’yi töhmet altına bırakmak istemiyorum ama kurt işareti yapan bir sürü ülkücü görünümlü çocuk orada bağırıp çağırıyor. Bunu tasvip etmediğinizi düşünüyorum. Neden bu kadar kurt işareti yapan çocuk buralarda dolaşıyor? Ayrıca HDP barajı aşarsa sevinir misiniz?” sorusuna ilginç bir cevap verdi.

Oktay Vural,'Kurt işaretini Kemal Kılıçdaroğlu'da yapmıştı ona bakılırsa. Biz tabii ki böyle çatışmaların yanında değiliz. MHP'nin yükselişini durdurmak için yapılan bir eylemdir. Sayın Devlet Bahçeli'nin bu konuda talimatları var. Sokaklarda bulacak bir şey yok iradeyi sandıkta bulmalıyız. AKP ve Hdp'nin birlikte iş yaptığını düşünüyorum. AKP ve HDP koalisyon peşindeler ben böyle düşünüyorum.' ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap