SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP teşkilatında büyük kavga: Nerede hırsız varsa parti yetkilisi oldu

AKP teşkilatında büyük kavga: Nerede hırsız varsa parti yetkilisi oldu

31 Mayıs 2022 Salı - 14:16




AKP Çan İlçe Teşkilatı içerisindeki kavga ortalığa saçıldı. Sosyal medyada tartışan teşkilat mensupları milyonlarca liralık peşkeşi itiraf ederken, "Nerde hırsız varsa, parti yetkilisi oldu" çıktı.





AK Parti Çanakkale Çan İlçe Teşkilatı içinde büyük kavga yaşandı. Şehrin gündemine oturan kavgada teşkilat mensupları milyonlarca liralık peşkeşi ve uyuşturucu partilerini itiraf etti.

30 BİN TON KÖMÜR, OTEL, UYUŞTURUCU...

AKP Çan İlçe Teşkilatı’ndan Baki Tekne adlı kişi, sosyal medya hesabından, “TKİ 30 bin ton kömür, Arnavut köy, otel, ilişki, kokain, sınırsız aşk ne güzel memleket ya. Merhaba taşeron M.E” açıklamasında bulundu.

Baki Tekne’nin 30 bin ton kömür ve kokain partisi iddialarını kullanırken “Taşeron M.E” olarak ifade ettiği kişinin ismini ise Berattin Tekne açıkladı. Tartışmaya dahil olan Berattin Tekne “İlde yönetimde olan Mücahit Esin demekten bu kadar korkmayın” tepkisini gösterdi.

"BİRADERİNE ÇALMAMAYI ÖĞRET"


Baki Tekne’nin açıklamasına ise AKP teşkilatından Rıfat Demir “Kurumları tehdit etme, ben AKP İl Yönetimindeyim, benim işimi çözün demeler falan da var mı arkadaşta” diye yanıt verdi. Demir’e tepki gösteren Tekne, “Rıfat Demir len sen biladerine çalmamayı öğret” dedi.

PAYLAŞIMLARI APAR TOPAR SİLDİLER

Baki Tekne’nin açıklaması AKP teşkilatında krize yol açarken, söz konusu sosyal medya paylaşımı kısa süre sonra kaldırıldı.

Gerçek Gündemde yer alan habere göre ise söz konusu iddialar Çan’da 1 aydır konuşuluyordu. AKP’li Mücahit Esen’in TKİ’den 30 bin ton kömürü aldığı fakat kendisinin kullanmayıp başkalarına aktardığı iddialar arasında…

AKP’li Baki Tekne’nin, Mücahit Esen’e 30 bin ton kömür işini organize eden kişi olarak ifade ettiği Y.A. ise iddialara göre AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan Ağızkalı’ydı. Ayrıca, Turan’ın danışmanı Ağızkalı’nın birçok usulsüzlükle milyonlarca TL’yi çevresine aktardığı da iddialar arasındaydı.


“REİS DUY SESİMİZİ; NERDE HIRSIZ VARSA PARTİ YETKİLİSİ OLDU”

Birbirinde şok iddiaların ortaya atıldığı konuşmaya katılan Coşkun Taşkın ise AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek “Reis duy sesimizi. Nerde hırsız varsa, parti yetkilisi oldu. Bu memleket sevdalısı insanımın emeğine ihanet edenleri kovmanı bekliyoruz. Sadece sana değil artık bize de yazık” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap