SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP seçim sonuçlarını iyi okumalı

AKP seçim sonuçlarını iyi okumalı

26 Haziran 2015 Cuma - 15:37




MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim bölgesi Trabzon’da teşekkür ziyaretlerinde bulundu.





Beraberinde MHP Trabzon Milletvekili Adayı Hüseyin Örs, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve İl yöneticileriyle Trabzon’un doğu ilçelerini ziyaret eden Koray Aydın, Çaykara, Dernekpazarı, Of, Sürmene, Araklı, Arsin, Yomra Ortahisar MHP teşkilatlarına ve halkına teşekkür etti. Araklı ziyaretinde Milletvekili Adayı Hasan Suiçmez de katılırken, Ortahisar ve MHP Trabzon il ziyaretinde Trabzon’da bulunan Koray Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Akyüz ve Hasan Suiçmez bir araya geldi. Ziyaretlerini batı ilçelerinde sürdürecek olan Koray Aydın ve beraberindeki heyet, programına dahil edemediği ilçeleri de yakın zamanda ziyaret ederek, teşekkür edecek.

Teşekkür ziyaretleri kapsamında gittiği ilçelerde teşkilatın ve halkın görüşlerini dinleyen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçimler ve ülke gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Seçimlerin en büyük mesajının uzlaşma olduğunu belirten Aydın “Milletimiz AKP’nin tek başına karar alma ve yönetme yetkisini kaldırmış, uzlaşma mesajı vermiştir. Bu uzlaşma mesajı öncelikle AKP’ye daha sonra da bütün partileredir. Tek başına hükümet kurma yetkisini kaybeden, parlamentoda komisyonlarda çoğunluğu yitiren AKP, uzlaşma yönünde kendisi bir adım atmalı, seçim sonuçlarını iyi okumalı ve milletin mesajını iyi anlamalıdır.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap