SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu: “Erdoğan sayesinde milyonersiniz”

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu: “Erdoğan sayesinde milyonersiniz”

10 Mayıs 2019 Cuma - 11:52




AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıları hedef gösterdi.





Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını iptal ederek İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı gündemdeki yerini koruyor. Kararın ardından kamuoyundan büyük bir tepki gelirken birçok ünlü isim de “Her Şey Çok Güzel Olacak” sloganını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ise, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıları hedef gösterdi.

"ERDOĞAN SAYESİNDE..."

AKP'li Sofuoğlu, kişisel Instagram hesabından, "Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var" dedi.

Sofuoğlu ayrıca, "Fırsatı yakaladık hadi AK Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz" diye de belirtti.


AKP'li Kenan Sofuoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap