SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP’lileri yerden yere vuran Nagehan Alçı İmamoğlu’na destek verdi!

AKP’lileri yerden yere vuran Nagehan Alçı İmamoğlu’na destek verdi!

05 Mayıs 2022 Perşembe - 11:48




AK Parti iktidarına destekleriyle bilinen gazeteci Nagehan Alçı şaşırtmaya devam ediyor. Alçı Karadeniz turuna katıldığı İmamoğlu’na destek verirken kendisini eleştirenlere de sessizliğini bozdu.





AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen fakat son yaptığı açıklamalar ve yazılarla iktidarla bağını koparma noktasına taşıyan Nagehan Alçı’dan  bir kritik yazı daha geldi. Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turuna katılan gazeteciler arasında yer alan Habertürk yazarı Nagehan Alçı kendisine gelen eleştirilere sert sözlerle karşılık verdi.

istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Karadeniz turuna Habertürk yazarı Nagehan Alçı’yı da davet etti. Gazeteci Nagehan Alçı’nın bu daveti kabul etmesi ve turda İmamoğlu’na eşlik etmesi iktidar yanlısı bir takım kişileri rahatsız etti. Nagehan Alçı’da bugünkü yazısında Ekrem İmamoğlu bu hareketini desteklerken  kendisine saldıranlara “abahtan akşama uygar olduğunu söyleyenlerin nasıl Ortadoğulu feodal kabileci kodları içselleştirdiğini gördük" sözleriyle karşılık verdi.

İMAMOĞLU BU GAZETECİLERİ DIŞLASA MIYDI?

Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı bu hareketi destekleyen  Nagehan Alçı “"Ekrem İmamoğlu’nun bu gezisinde iktidarı destekleyen gazete Hürriyet’ten Fatma Aksu, yine hükümet taraftarı gazete Milliyet’ten Selay Saykal, 20 senedir hep AK Parti’yi desteklemiş Türkiye gazetesi-TGRT’den de Ziya Osman Açıkel vardı. Akif Beki de çok uzun seneler Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanıydı. Bu gazetecileri de çağırmayıp dışlasa mıydı Ekrem İmamoğlu? Bu gazeteci meslektaşlarımız da bu geziye katılınca Ekrem İmamoğlucu mu oldular? Ben öyle mi oldum? Ekrem Bey ile Habertürk TV’de yaptığımız sert tartışmayı Youtube’da 3.6 milyon kişi seyretti. Oradaki görüşlerim de değişmedi. Ama ben gazeteciyim. Bu nasıl bir saçmalıktır? Anlamak mümkün değil. Gerçekten Türkiye bir açık hava tımarhanesine döndü…" diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap