SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP kulislerinde gündem Erdoğan'ın eski dostları: Nabız yokluyorlar

AKP kulislerinde gündem Erdoğan'ın eski dostları: Nabız yokluyorlar

05 Haziran 2022 Pazar - 16:14




Kulis haberleriyle bilinen Sedat Bozkurt, AK Parti içinde, yollarını ayıran Erdoğan'ın eski dostlarının konuşulduğunu aktardı. Bozkurt, Naim Şahin ile Hüseyin Çelik'in nabzının yoklandığını söyledi.





Gazeteci Sedat Bozkurt, Kısa Dalga'da yayımlanan yazısında  iktidar partisi AKP'de işlerin yolunda olmadığını söyledi.

Yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon, yani hayat pahalılığının anketlere hemen yansıdığını dile getiren gazeteci, "Taşıma kalabalıklara bile çok ihtiyaç var. Son olarak Atatürk Havalimanı'ndaki törene tüm devlet olanakları, parti olanakları kullanılarak toplanan 560 bin kişinin sık sık dillendirilmesinin kökeninde de bu yatıyor. Hala güçlü olduklarını göstermek" ifadesini kullandı; ardından şunları kaydetti:

"Parti çok zayıfladı, toplantılarda sık sık tabanda karşılığı olan isimleri tekrar parti çatısı altına getirmek konuşuluyor.

Örneğin seçim meydanlarında Erdoğan’ın 'taklacı' diye eleştirdiği İdris Naim Şahin, 'bir yoklayın' denilenlerden. Gelecek ya da Deva Partilerine gitmemiş olanlara da seri ziyaretler yapılıp nabızları yoklanıyor, Hüseyin Çelik de bunlardan birisi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap