SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP Konvoyu'ndaki kapalı plakalar gündem oldu: Kaç ilden toplandılar?

AKP Konvoyu'ndaki kapalı plakalar gündem oldu: Kaç ilden toplandılar?

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 18:59




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'da katılacağı etkinliğe yoğun katılım olması için çevre illerden araçların şölene gitmek üzere yola çıktığı iddia edilirken plakalarının kapatılması dikkat çekti.





AKP Gençlik Kolları'nın düzenleyeceği "Bir Gençlik Şöleni" bugün Adana Şehir Stadyumu'nda yapılacak.

Şölene katılmak üzere yola çıkan konvoy için flaş bir iddia gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çevre illerden şölene giden araçların plakalarının kapatıldığı iddia edildi.

CHP Gaziantep Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "Katılım yoğun gözüksün diye birçok ilden de taşımalar yapılıyor. Şölene giden araçların plakalarını kapatmışlar" ifadelerini kullandı.

Kalkan'ın paylaşımı şu şekilde:

''Ak Gençler Adana'da bir şölen düzenliyor. Katılım yoğun gözüksün diye birçok ilden de taşımalar yapılıyor. Aynı güzergahta yolculuk yapan vatandaşlarımız video çekip göndermişler. Şölene giden araçların plakalarını kapatmışlar. Bunun bir değil, birçok sebebi olabilir. Şaşırmadım."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap