SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: Darlık bizden kaynaklanmıyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: Darlık bizden kaynaklanmıyor

17 Nisan 2022 Pazar - 11:06




AKP Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, temel gıda maddelerinde yaşanan darlığı gördüklerini belirterek "Ama bunlar bizden kaynaklanmıyor" dedi.





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bu yazdan itibaren bolluğu, bereketi göreceğiz. Ekimden itibaren de emeklisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, hayvancısıyla, çalışanıyla, asgari ücretlisiyle, kadınıyla yani toplumun hangi kesimi varsa onlarla beraber el ele, gönül gönüle göreceksiniz 2023'e Türkiye'yi bir başka taşıyacağız" dedi.

Partisinin teşkilat toplantısına katılmak üzere Gümüşhane'ye giden Kandemir, kendisini karşılayanlara seslendi.

Milletin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı gördüklerine belirten Kandemir, "Milletimizin derdini biliyoruz, sıkıntısını biliyoruz. Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor. Hep beraber dünyanın içinden geçtiği bir süreci görüyoruz. Hiç endişeniz olmasın. Bu yazdan itibaren bolluğu bereketi, göreceğiz. Ekimden itibaren de emeklisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, hayvancısıyla, çalışanıyla, asgari ücretlisiyle, kadınıyla yani toplumun hangi kesimi varsa onlarla beraber el ele, gönül gönüle göreceksiniz 2023'e Türkiye'yi bir başka taşıyacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kandemir, 2023'teki seçimlerde AK Parti'nin yüksek oy alacağının öne sürerek, milletin teveccühüyle yeni yüzyılın, Türkiye'nin yüzyılı olacağını, dünya tarihine damga vuracaklarını ve hep beraber başka bir Türkiye inşa edeceklerini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap