SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP’de “Kalabalık” istifa: AKP’nin bittiğini gören kaçıyor

AKP’de “Kalabalık” istifa: AKP’nin bittiğini gören kaçıyor

16 Nisan 2022 Cumartesi - 13:09




AK Parti’de bir süredir devam eden af isteme ve istifa yağmurlarına bir yenisi daha eklendi. AKP Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık görevinden istifa ettiğini duyurdu.





AK Parti iktidarının seçimlerde kaybedeceğini anlayan isimlerin görevden istifa ya da af istediği iddia edildi. Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde AKP İlçe Başkanı Aydın Kalabalık, "kişisel işlerinin yoğunluğu" ve "ailevi sebepler" nedeniyle partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AKP’DE “KALABALIK” İSTİFA ETTİ

AKP teşkilatlarında yönetici istifaları hız kesmeden sürüyor. AK Parti yönetiminde olan Bağcılar Belediyesi Başkanı Lokman Çağırıcı’nın ardından AK Parti’de teni istifa depreminin adresi Bingöl oldu.

AK Parti ilçe başkanı Aydın Kalabalık istifasını sunarken şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti Genç İlçe Başkanlığı görevini şimdiye kadar büyük bir onurla ifa ettim bu uğurda kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmekten, onların dertleriyle hemhal olmaktan, mutluluklarını paylaşmaktan her daim memnuniyet duydum.

işisel işlerimin yoğunluğu ve ailevi sebeplerden ötürü bu görevi layıkıyla ifa etme noktasında herhangi bir zafiyete sebebiyet vermemek adına AK Parti Genç İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Konuya ilgili konuşan HDP Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Grup Eş Sözcüsü Ferhat Yıldırım ise “AKP'nin bittiğini gören ya affını istiyor ya istifasını sunuyor. Önümüzdeki günlerde toplu istifa gelebilir" diye konuştu


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap