SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akit yazarı Dilipak: Bu AKP'lilerin çoğu eski FETÖ'cüdür

Akit yazarı Dilipak: Bu AKP'lilerin çoğu eski FETÖ'cüdür

22 Aralık 2019 Pazar - 17:17




Yeni Akit Gazetesi'nin yazarı yandaş Abdurrahman Dilipak AKP içinde hala daha FETÖ'cülerin olduğunu açıkladı.





Yeni Akit Gazetesi'nin yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP içindeki FETÖ’cülere ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Abdurrahman Dilipak, “İçinizdeki AKP’liler” başlıklı yazısında, “Dikkat edin, içimizdeki AKP’liler hiç eleştirmezler, kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler, lider ve teşkilata sadakat görünürde aşk seviyesindedir” ifadelerini kullandı.

Aynı rolü oynarlar

Dilipak şöyle devam etti:

“Her partide ya da örgütte böyle tipler vardır. Her eleştiriye öfkeli cevaplar verirler. En fedakar onlardır!. Brütüsler onların arasında gizlidir. Bu AKP’lilerin çoğu eski FETÖ’cüdür aslında. O FETÖ’cülerin dışarıda kalanları sızdıkları tarikat, cemaat, derneklerde aynı rolü oynarlar.”

“Korkan birçok AK Partili tanıdığım da var"

Dilipak, “Ben, AKP kimliği altında birçok kişinin AK Parti içinde varlığını koruduğunu düşünüyorum” diyerek şunları yazdı:

“Parti kadrolarında değişimden söz ederken, gelenlerin gidenleri aratmasından korkan birçok AK Partili tanıdığım da var. Bu güven krizi devam ederse, güveni canlandıracak adımlar atılmazsa işler sarpa sarabilir.''


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap