SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akit Haber Müdürü Murat Alan'a saldırı

Akit Haber Müdürü Murat Alan'a saldırı

14 Haziran 2019 Cuma - 16:44




Akit Haber Müdürü Murat Alan, cami çıkışında bir grup tarafından darp edildi.





Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin komutanları için "Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar" ifadelerini kullanan ve hakkında soruşturma başlatılan Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan darp edildi. Cuma namazı çıkışı saldırıya uğradığı iddia edilen Alan hastaneye kaldırıldı.

Akit TV Genel Koordinatörü sosyal medya hesabından yazdığı mesajda "10 gündür hedef gösterilen Yeni Akit Haber Müdürü Murat AIan çirkin bir terör saldırısına maruz kaldı. Kendilerine acil şifa diliyorum. Sorumlularının derhal bulunmasını arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine başlatılan soruşturmada ‘yetkisizlik’ kararı vererek, dosyanın, kanalın merkezinin bulunduğu yerde yetkili olan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesini kararlaştırmıştı.




Hastaneye kaldırılan Murat Alan'ın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. 

Öncesinde Milli Savunma Bakanlığı ise "1 Haziran 2019'da Akit TV'de yayımlanan bir programda, TSK'de görev yapan generaller için söylenen yakışıksız sözler" ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap