SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akil insanlar komisyonu tam bir çadır tiyatrosu!

Akil insanlar komisyonu tam bir çadır tiyatrosu!

05 Nisan 2013 Cuma - 08:57




Terörle mücadelede efsaneleşen Paşa Osman Pamukoğlu, "Kendilerine ‘akil’ denilenler işbirlikçi durumunda. Akan kan böyle durmaz. Terörist silahlarını





HEPAR lideri Osman Pamukoğlu, tüm bu olup bitenler için "çadır tiyatrosu" diyor, "akil insanlar"ın önemli bir bölümünün "Kürtçü" olduğunu, diğerlerinin de "zorunlu olarak" komisyonlarda görev aldığını öne sürüyor. Pamukoğlu, devletin terör örgütüne "Silahları bırakıp teslim olun" çağrısı yapmak yerine "Silahları gömüp Kuzey Irak’a geçin" çağrısını "Onlara yapılacak en büyük iyilik olur. Çünkü silah taşıma zahmetinden kurtulurlar" sözleriyle değerlendirdi. Pamukoğlu, şunları söyledi: ÇEKİRDEK KADRO ÇEKİLMEZ Teröristelerin silahlı mı, silahsız mı çekileceği konusu tartışılıyor. İnanın çadır tiyatrosu için bu senaryo yazılmış. ‘Silahlarını bırakıp gitsinler’ demek PKK’ya yapılan en iyi iş. Bırakıp giden adamlar zaten yeniden gelecek. Hiç değilse silah taşıma zahmetinden kurtulur. İnsan katletmiş, kan dökmüş, devlete başkaldırmış caniler silahlı olsa ne olur, olmasa ne olur? Ateş edecekmiş, etme-yecekmiş. Böyle şey olur mu? ESKİDEN HOROZ GİBİYDİLER AKİL insanlar işi tam bir çadır tiyatrosu. Çoğunluğu Kürtçülük yapan insanların bir araya getirilmesiyle ‘akil insanlar’ komisyonları oluşturuldu. Bu komisyonda yer alan isimlerden bazılarının da çaresizlikten, mecburiyetten bulunduklarını söyleyebilirim. Onların da zaten sayıları az... Terör örgütü işbirlikçisi, Kürtçülük yapan ve onun yandaşları olarak tanınan isimler olduğunu görüyoruz. Bunlar da iyi oldu. Millet şimdi bazı şeyleri daha iyi görecek. Eskiden horoz gibi görünüyorlardı, şimdi horoz resminin altında ‘horozdur’ yazdılar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap