SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akif Beki'den, Bülent Turan'a teşekkür: Siyaset böyle oluyor demek!

Akif Beki'den, Bülent Turan'a teşekkür: Siyaset böyle oluyor demek!

29 Haziran 2022 Çarşamba - 11:28




Karar yazarı Akif Beki, "AK Parti Grup Başkenvekili Bülent Turan'a, birkaç sebeple teşekkür borçluyuz" ifadelerini kullandı.





Karar yazarı Akif Beki, hakkında organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker’den “her ay 10 bin dolar alan milletvekili” iddiasını CHP’ye yüklenirken tekrar gündeme getiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a teşekkür etti.

"BUNLAR BİZE UNUTTURMADI"

Beki, bugünkü köşe yazısında AK Partili Turan’ın sosyal medyada kullandığı ifadeyi şöyle anlattı:

"AK Parti Grup Başkenvekili Bülent Turan'a, birkaç sebeple teşekkür borçluyuz. İlki, "mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi"yi tekrar gündeme getirdiği için... İçişleri Bakanı Soylu, bu suç bilgisini siyaseten kullanmıştı. Ucunu göstermiş ama arkasını getirmemiş, o ismi açıklamamıştı. Organize suçun siyasi ayağıydı, o isim hala korunuyor. O suçla hala mücadele edilmiyor. Dolayısıyla o görev, hala ihmal ediliyor. Ve devlet yetkisiyle gücü, o konuda hala kötüye kullanılıyor. CHP'ye, 'mafyadan maaş alan siyasetçiyi car car konuşuyordunuz hani' minvalinde çıkışarak bunları bize unutturmadı. Bülent Bey'e ne kadar teşekkür etsek azdır.

"İTİRAF VE İDDİALARI HATIRLATTI BİZE"


İkinci teşekkür ise siyaseti kirden, şaibeden arındırma duyarlılığı için... CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşi, aralarındaki tartışmaları izinsiz kaydedip intikam için yayınlamıştı. Bülent Bey, orada geçen "dolarla vekil olunuyor" ifadesinden dehşete kapılmış. Meclis Başkanı'nı göreve, CHP Grubu'nu da bu zannın altında kalmaktan kurtulmaya çağırıyor. Böylece suç dünyasının siyasi uzantılarına dair sarsıcı itiraf ve iddiaları da yeniden hatırlattı bize."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap