SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akçaabat makus talihini yenecek

Akçaabat makus talihini yenecek

28 Mart 2014 Cuma - 11:28




MHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Metin Gedikli, tek amaçlarının ilçeye yapılamayanı tespit edip çözüm önerileri getirmek olduğunu belirterek, "Akçaa





MHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Metin Gedikli, bugüne kadarki bütün ifadelerinde rakiplerini hedef almadığının altını çizerek, "Söylemlerimizde hiçbir zaman siyasi parti fanatizmi güdülmemiştir. Bütün siyasi partilere gönül vermiş Akçaabatlı hemşehrilerimizin tamamını ortak bir amaç etrafında toplama gayretinde olmuşuzdur. Bu amaç da Akçaabat’ı 20 yıllık makûs talihinden kurtarmaktır. Bu hedef doğrultusunda Akçaabatlı hemşerilerimizin siyasi görüşü ne olursa olsun etrafında birleştiği aday şahsım Metin Gedikli’dir. Bu, bizim söylemimiz değil Akçaabatlı hemşerilerimizin ortak söylemidir. Biz de halkımızın teveccühüne laik olmak için kolları sıvadık. Akçaabat için çalışıyoruz. İttifakımız Akçaabat’la" şeklinde konuştu. MUTLU BİR GELECEK Gedikli, şunları söyledi: "Mevcut durumumuz Akçaabat’ın tek yürek olduğu bir gönül birlikteliğidir. Biz dâhil artık kim hangi söylemde bulunursa bulunsun bu gönül birlikteliğini ortadan kaldırmaya hiçbir sermaye, dedikodu ve fitne odaklarının gücü yetmeyecektir. Akçaabatlı hemşehrilerimizin geleceğe bakışı ve ilmi kendisini yönetmeye talip olan adaylar arasından en iyisini görebilecek kalitede ve yapıdadır. Siyasi parti gözetmeksizin taraflı tarafsız bütün kamuoyunun desteğini arkamıza aldığımız bu süreçte bizlere ilgi ve teveccühlerini eksik etmeyen bütün hemşehrilerimizle 30 Mart akşamı ve sonrasında kutlu ve umutlu bir geleceğe birliktelik içerisinde yürüyeceğimize olan inancımız tamdır. Tüm hemşehrilerimize bizlere gösterdikleri samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu sürecin önce Akçaabat’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap