SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akaryakıta dev zamlar vatandaşı çıldırttı! Böyle dalga geçtiler

Akaryakıta dev zamlar vatandaşı çıldırttı! Böyle dalga geçtiler

17 Ocak 2022 Pazartesi - 14:26




Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı çıldırttı. Zamlar karşısında ne yapacağını şaşıran vatandaşlar sosyal medyada da benzin fiyatlarına yapılan zamlara çektiği videolarla tepki gösteriyor..





Akaryakıt fiyatlarına gelen peşe peşe zamlar vatandaşı tüketti. Akaryakıt zamlarına tepki gösteren vatandaşlar sosyal medya platformu Tiktok'ta akaryakıt fiyatları ile dalga geçmeye başladı. Son olarak 8 Ocak'ta akaryakıtta benzin fiyatına 63 kuruş, motorin fiyatına 94 kuruş ardından da LPG fiyatına 29 kuruş zam gelmişti. Bu zamlarla birlikte 13 TL'yi geçen akaryakıt fiyatları vatandaşın sabrını taşırdı. Çarşamba günü de akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatına 40 kuruş zam gelmesi bekleniyor. 

Akaryakıta gelen zamlar tüm vatandaşların tepkisi çekerken zamlara sosyal medya platformlarında da tepki gösteriliyor. Tiktok'ta paylaşılan bir videoda artan akaryakıt fiyatlarını işaret eden akaryakıt çalışanları "Erdoğan, Erdoğan, Erdoğan" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap