SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akaryakıt zammı sonrası AK Parti’ye yol ortasında bağırarak sitem etti

Akaryakıt zammı sonrası AK Parti’ye yol ortasında bağırarak sitem etti

19 Ekim 2021 Salı - 15:28




Akaryakıt fiyatına gelen son zamlar artık vatandaşın sabrını taşırdı. Bir vatandaş yol ortasında akaryakıt fiyatlarını göstererek bağıra bağıra sitem etti.





Akaryakıta gelen zamlar artık ÖTV’den karşılanamadığı için direk vatandaşın cebine yansıyor. Üst üste gelen ve akaryakıt pompa fiyatlarına gelen zamlar bir vatandaşı çileden çıkardı.

AKARYAKIT ZAMLARINA BÖYLE SİTEM ETTİ

Arabasıyla yol üzerindeki bir petrol ofisi istasyonunun yanına gelen vatandaş benzin, motorin ve LPG fiyatlarını göstererek arabası olanlara “Kontak kapatalım” çağrısında bulundu.

Akaryakıt zamlarına yol ortasında bağırarak sitem eden vatandaş şunları söyledi:

Allah’ı kitabı dini olan, imandan bahsedenler arabaya binecek halimiz kalmadı. Bize acımıyorsanız köylüye acıyın. Köylüye acımıyorsanız toplu taşıma yapan insanlara acıyın. Öldüler bittiler mahvoldular. Allah belanızı versin. Size sesleniyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları. Pazar günü saat 12’den 1’e kadar Türkiye genelinde kontak kapatalım. İsyan ediyorum. Arabamı da malımı da size vereyim.

Bu arada son gelen zamlardan sonra İstanbul’da benzinin litre fiyatı 7.96 TL, motorinin litre fiyatı 8.16 TL LPG’nin fiyatı ise 7.49 TL’den satılıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap