SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akaryakıt fiyatları çıldırttı! Çek, beni çek! 30 lira, yazıklar olsun

Akaryakıt fiyatları çıldırttı! Çek, beni çek! 30 lira, yazıklar olsun

02 Temmuz 2022 Cumartesi - 13:54




Akaryakıta gelen zamlar sonrası fiyatları gören vatandaşlar çileden çıktı. İstanbul'da akaryakıt istasyonuna giden sürücü motorin fiyatlarını görünce, kameraya "Çek, beni çek! Yazıklar olsun" dedi.





Akaryakıt fiyatları son yıllarda işin içinden çıkılmaz boyutlara ulaştı. Sürücüler yüksek benzin ve motorin fiyatları karşısında tepkisini her fırsatta dile getiriyor. İstanbul’un Şile ilçesinde akaryakıt istasyonunda aracına motorin alan bir vatandaş, gazetecileri görünce “Çek beni çek, mazot 30 lira. Yazıklar olsun” diyerek yüksek akaryakıt fiyatlarına tepki gösterdi.

Akaryakıtta gelen zamlar benzin ve motorin fiyatlarını yukarıya taşıdı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış vatandaşı artık çileden çıkardı. İstanbul Şile’de dün bir akaryakıt istasyonuna giren vatandaş, benzin fiyatlarına olan tepkisini dile getirdi. Kızgın vatandaş, “Beni çek, beni çek. Mazot 30 lira olmuş yazıklar olsun.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap