SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akaryakıt fiyatı vurdu, kontak kapatacaklar: Düzenli ödeme alamıyoruz

Akaryakıt fiyatı vurdu, kontak kapatacaklar: Düzenli ödeme alamıyoruz

14 Eylül 2022 Çarşamba - 16:50




Özel halk otobüsleri sahipleri, ödemelerini düzenli alamadıkları gerekçesiyle kontak kapatmaya hazırlanıyor.





Akaryakıt fiyatları vurdu, kontak kapatacaklar

İstanbul'da hizmet veren bir grup özel halk otobüsü sahibi, ödemelerini düzenli alamadıklarını ve maliyetlerin artması nedeniyle ödenen ücretin yetersiz kaldığını söyleyerek sorun çözülmezse kontak kapatmak zorunda kalacaklarını söyledi. 

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Dayanışma Platformu üyesi olan özel halk otobüsü sahipleri  Sancaktepe'de bir araya geldi. Yaptıkları basın açıklamasıyla taleplerini ve şikayetlerini anlatan otobüs sahipleri sorun çözülmezse kontak kapatmak zorunda kalacaklarını belirtti.

Özel Halk Otobüsleri Platformu Başkanı Sedat Şahin, "Sektör tarihi bir sıkıntının içerisinde artık araçlarımızı çalıştıramaz hale geldik.  Daha önce de bir basın açıklaması yapmıştık ancak bir sonuç alamadık. Akaryakıttan, yedek parçaya, bankacılıktan birçok alandaki borçlarımızı ödeyemez hale geldik. Artık önümüzdeki günlerde sistem tamamen çökecek ve hepimiz kontak kapatacağız. Akaryakıtı bile alacak durumuz yok. Gerçek değerler ve rakamlar üzerinden ödeme yapılamıyor" diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap