SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akar iddialı

Akar iddialı

21 Nisan 2015 Salı - 10:57








Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı iken milletvekili adayı olan Ali Akar, Demokrat Parti’nin oldukça iddialı olduğunu belirtiyor. Akar, halkın yeniden kendi sesini dinleyerek Demokrat Parti'yi meclise taşıyacağını belirtiyor. Demokrat Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ali Akar 7 Haziran genel seçimlerine partisinin tek başına katıldığını hiçbir ittifak içinde olmayacaklarını ifade ederek, "İttifak içinde tabanlarına umut pompalayanlar büyük yanlış yapıyor. Seçimlerde hayal kırıklığı yaşayacaklar" görüşünü savundu. BBP-SP ittifakının başarılı olmayacağını ileri süren Akar, şunları söyledi: "Bu hükümetten kurtulmanın yolu Demokrat Parti'ye verilecek destekten geçer. Trabzon’da kısa sürede miting de yapacağız. Seçimlerde bizi hesaba katsınlar; alacağımız oy çok ciddi oranda olacak." DP Trabzon milletvekili adayları Ali Akar, Kemal İnan, Hasan Ali Misoğlu, Şenol Çolakoğlu, Hasan Hüseyin Küçükali, Ali Osman Karabayır yapılacak mitingde kamuoyuna bir kez daha tanıtılacak.

MHP'DE KORAY AYDIN

Geçen hafta itibariyle sahada olan MHP’li Koray Aydın ilçe ilçe gezerek partisine destek istiyor. Öyleki MHP Ortahisar'da bu güne kadar seçim lokalleri açmamıştı. Fakat şimdi her mahallede seçim büroları acaılmaya başlandı bile. Koray Aydın 7 Haziran seçimlerinin çok farklı bir atmosferde geçeceğini belirterek, partililere seçim çalışmalarında daha dikkatli olmaları noktasında sürekli telkinlerde bulunuyor. Aydın her haliyle sorumluluğu eline almış görüntüsü veriyor. Listede yer alan aday adaylarıyla da bu hafta içinde görüşme yapacak olan Aydın’ın vereceği mesaj çok net. Bu arada Aydın’ın önümüzdeki günlerde AK Parti’nin Trabzon’daki yatırımları ile ilgili çok önemli açıklamalar yapacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap