SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'li Yılmaz'dan yerel seçim vurgusu: 1041 belediye Cumhur İttifakı'nda

AK Parti'li Yılmaz'dan yerel seçim vurgusu: 1041 belediye Cumhur İttifakı'nda

31 Ağustos 2023 Perşembe - 14:26




AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 1392 belediyenin 1041'i Cumhur İttifakı tarafından yönetildiğini belirterek, 'Türkiye'yi, yerelde biz yönetiyoruz" ifadelerini kullandı.





AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada açıklama yapan Yılmaz, "Daha önceden hiç olmayan bir ritim ve tempo içerisinde ülkemizi, 70-75 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılmış hizmetlerin katbekat üstesinde yeni hizmetlerle tanıştırmış bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Allah'a, bize bunu nasip ettiği için hamdedelim. Bu siyasi hareketin içinde ülkemizi bu başarı öyküleri ile buluşturmuş olan bu siyaseti hareketin içerisinde olmak büyük bir şanstır.

AK Parti ailesi hep bu sorumluluğu yüreğinde hissetmiştir. 31 Mart 2024 seçimlerine giderken de tıpkı 14 ve 28 Mayıs’taki başarı öyküsü gibi yeni bir başarı öyküsü yazmanın heyecanı, hırsı, gayreti ve motivasyonu içerisinde olduğunuzu gözlerinizden görüyorum. AK Parti aslında büyük bir siyasi harekettir. AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi partilerinden birisi olduğunu tekrar tekrar söylememe gerek yok. Cumhurbaşkanımızın 2002 yılında, 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek başladığı bu büyük dava hareketine, bugün dünyada 11,5 milyon üyesi olan ve 2,5 milyonda bizzat partinin çeşitli kademesinde görev yapan organizasyon yapısı var” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap