SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'li vekilden ekonomik kriz çözümü: Eti gramla sebzeyi taneyle alın

AK Parti'li vekilden ekonomik kriz çözümü: Eti gramla sebzeyi taneyle alın

23 Kasım 2021 Salı - 12:50




AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'dan ekonomik krize tepki çeken bir çözüm önerisi geldi. Demirbağ, "Eti gramla, sebzeyi taneyle alın" dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı konuşma sonrasında, "Türkiye tarihinde ilk defa kendi ihtiyaçlarına uygun bir ekonomi politikası izleme fırsatı elde etmiştir. Bu politikayla biz ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz." şeklinde ifadelerinin ardından coştukça coşan  dolar kuru bugün itibariyle 12 TL'yi geçti. 

Dolar kurunda yaşanan rekorların ardından AK Parti Elazığ milletvekilinden tepki çekecek ekonomik kriz çözüm önerisi geldi. Türkiye'nin Suriye gibi olmadığını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Bizim gidecek başka yerimiz yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveniyoruz. Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek istiyorlar. Suriyelilerin gelecek yeri var ama bizim yok. Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap