SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Partili isimden skandal sözler: ''Dolmabahçe Sarayı'nı niye yıkmadınız?''

AK Partili isimden skandal sözler: ''Dolmabahçe Sarayı'nı niye yıkmadınız?''

16 Ağustos 2021 Pazartesi - 11:24




AK Parti Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Dolmabahçe Sarayı'nı kıyasladığı paylaşım tepki çekti. Gökçen, ''Dolmabahçe Sarayı'nı neden yıkmadınız?'' diye sordu.





AK Parti Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı savunmak isterken Dolmabahçe Sarayı'nı hedef aldı.

Gökçen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "80 yıl ABD'nin Beyaz Saray'ına gıpta ile bakanlar, kendi ülkesindeki sarayı yıkacağız diyor!" diyip Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı için "neden yıkmadınız?" diye sordu.

Gökçen'in paylaşımı şöyle:

"Yıl 1937 millet ekmek gaz kuyruklarında yokluk içindeydi. Dolmabahçe Sarayı'nı neden yıkmadınız ?

80 yıl ABD'nin Beyaz Sarayı'na gıpta ile bakanlar, kendi ülkesindeki sarayı yıkacağız diyor !

Yıl 1937 millet ekmek gaz kuyruklarında yokluk içindeydi. Dolmabahçe sarayını neden yıkmadınız?"


AK Parti Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen, geçtiğimiz yıl da Hatay'da yoksulluk nedeniyle kendini ateşe verip intihar eden bir yurttaşın ardından sarf ettiği skandal yorumuyla hatırlanıyor. AK Parti'li Gökçen, hayatını kaybeden vatandaş için "Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap