SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Partili isimden itiraf: Bugüne kadarki en düşük seviyeyi gördük!

AK Partili isimden itiraf: Bugüne kadarki en düşük seviyeyi gördük!

28 Haziran 2022 Salı - 13:19




Muharrem Sarıkaya, Habertürk'teki bugünkü yazısında bugünkü yazısında AK Partili isimlerle yaptığı görüşmeleri değerlendirdi.





Muharrem Sarıkaya'nın kaleme aldığı yazıya göre, AK Partinin Anadolu yollarında olan, 65 il gezen etkin bir ismi “Bugüne kadar gördüğümüzün en düşük seviyesini gördük. Düşüşün en yükseğini yaşadık. Ama geçmişte de benzer durumlar yaşadık, sandığa yaklaştıkça oylarımız artar…” ifadelerini kullandı.

ÜÇ AK PARTİLİ YÖNETİCİ DE BENZER ŞEYLER SÖYLEDİ

Muharrem Sarıkaya, düşüşün en yüksek seviyesi, sözünü 3 AK Partili yöneticiden de duyduğunu aktardı.

Sarıkaya şu ifadeleri kullandı:

"Nitekim AK Parti adına kamuoyu araştırmaları yapan GENAR Başkanı İhsan Aktaş da dün benzer bir yaklaşımda bulundu, yeniden yükselişe geçme eğiliminden söz etti. Dikkat çektikleri nokta ise AK Parti’de düşüş olmasına karşın, seçmen yöneliminin aynı havuzda kalması, MHP ve BBP’ye yönelmesi. Yani büyük bir kopuşun muhalefet lehine yaşanmaması…Muhafazakar seçmen davranışlarında bunun görülmesi aslında normaldir.


Ayrıca muhafazakar seçmen her ne olursa olsun, liberal ve sol seçmen gibi tepkisini içinde daha fazla koruma yetisini gösterir. Koptuğu zaman ise geçmişte ANAP ve DYP örneklerinde de gördüğümüz gibi erozyon davranışı sergiler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap