SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'li Dağ'dan HDP'ye 'Pençe Kılıç' tepkisi

AK Parti'li Dağ'dan HDP'ye 'Pençe Kılıç' tepkisi

20 Kasım 2022 Pazar - 15:12




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "TSK, PKK’yı vurdu ve ilk tepki yine HDP’den geldi. HDP, “Operasyonlar Tehlikeli” demiş. Asıl tehlike, terörü ve teröristleri destekleyen zihniyetinizdir." dedi.





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Pençe-Kılıç Harekâtına ilişkin açıklamada bulundu. Dağ, HDP'ye tepki gösterirken, 'TSK, PKK’yı vurdu ve ilk tepki yine HDP’den geldi. HDP, “Operasyonlar Tehlikeli” demiş. Asıl tehlike, terörü ve teröristleri destekleyen zihniyetinizdir. Siz isteyince değil TSK uygun gördüğünde operasyonlar biter. Terör örgütü yaptıklarının bedelini ödeyecektir.' ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj şu şekilde:

TSK, PKK’yı vurdu ve ilk tepki yine HDP’den geldi. HDP, “Operasyonlar Tehlikeli” demiş. Asıl tehlike, terörü ve teröristleri destekleyen zihniyetinizdir. Siz isteyince değil TSK uygun gördüğünde operasyonlar biter. Terör örgütü yaptıklarının bedelini ödeyecektir.

  AK Partili Dağdan HDPye Pençe Kılıç tepkisi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap