SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ak Partili başkana silahlı saldırı

Ak Partili başkana silahlı saldırı

12 Nisan 2016 Salı - 13:33




Denizli'nin Çivril İlçesi Belediye Başkanı Gürcan Güven'in evi ve otomobiline, silahlı saldırıda bulunuldu.





Stad Mahallesi Şehit Osman Bozdağoğlu Sokak'ta Belediye Başkanı Gürcan Güven'e (55) ait müstakil eve ve otomobiline, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirildi.Gürcan Güven'in evde bulunduğu sırada yapılan saldırı korkuya neden oldu.Silah seslerinin ardından dışarı çıkan Güven, evin pencereleri, duvar ve otomobilinde pompalı tüfekle atılmış saçma deliklerini fark ederek, durumu emniyete bildirdi.

lay yerine gelen polis ekibi inceleme yaptı.Mahalleyi gören kameraları incelemeye alan ekipler, çevre sakinlerinin bilgisine de başvurdu.

"Hizmetlerimizi yavaşlatmak için yapıldı"

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, kimseyle şahsi bir kavgasının bulunmadığını belirterek, "Bugün yapılan saldırı bizim yapmak istediğimiz hizmetleri yavaşlatma amacıyla yapılmıştır. Çivril için yaptığımız, yapmak istediğimiz hiçbir hizmetten ne vazgeçeceğiz nede erteleyeceğiz. Biz bu yola Çivril için çıktık. Çivril'in menfaatine olan hiçbir şeyden bizi döndüremezler." diye konuştu.Bu arada, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'nin de ilçeye gideceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap