SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Partili arkadaşını kıskandı!

AK Partili arkadaşını kıskandı!

01 Şubat 2015 Pazar - 10:43




53 Gazeteciler Derneği tarafından Rize’de ilk kez düzenlenen ödül töreninde bürokrasi ekonomi ve sanat dünyası bir araya geldi.





Ödül töreni Rize Öğretmenevi’nde akşam saatlerinde başladı. Törende açılış konuşmasını yapan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Cumhuriyet tarihinde ilk kez gazetecilerin böylesine kapsamlı bir ödül töreni düzenlediğini belirterek, “Burada amacımız bürokrat, iş adamı, STK ve gazeteci meslektaşlarımızı gelecek yıllara adapte etmektir. 5,5 yıldır başkanlığını yürüttüğüm 53 Gazeteciler Derneği’nde çeşitli faaliyetlerimiz oldu, bundan böyle de derneğimiz faaliyetlerini artırarak sürdürecektir” dedi.

GERGİNLİK ÇIKTI

İş adamı Şaban Ali Razı’ya ödül vermek üzere sahneye çağrılan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın kürsüye çıkmasının ardından gergin anlar başladı. Bayraktar, “Ben yıllarca Rize’ye hizmet etmekteyim, Yeşil Yol projesi, Ovit Tüneli, havaalanı çalıştayında görev yapmam ve çeşitli hizmetlerim olmasına rağmen bana ödül verilmemesini kınıyorum. Benim de ödüle layık olduğumu düşünüyorum. Daha ne yapmam gerekirdi ödül almak için” dedi. Konuşmanın ardından AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ödül almak istemediğini belirtti ve AK Partililer salondan ayrıldı. 

MHP KINADI

MHP İl Başkanı Cem Kazmaz ise, “2015 yatırımına alınmayan havaalanı projesi nerede? Sayın vekil havaalanı projesinden bahsediyor. 53 Gazeteciler Derneği adil bir ödül töreni yapmıştır ve hiç kimsenin derneği eleştirmemesi gerekiyor. Siyasetçi halkın oyları ile seçilir, ödül beklemez” dedi. Ödül töreninin ardından Gökhan Birben sahne alarak birbirinden güzel parçalarla gazetecilere mini bir konser verdi.

Selman KUTLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap