SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de rahatsızlık! Hesap verin... Fakıbaba kimi kastetti?

AK Parti'de rahatsızlık! Hesap verin... Fakıbaba kimi kastetti?

15 Eylül 2021 Çarşamba - 11:29




Son günlerde AK Parti içinden, sosyal medyadan yaptığı çıkışlarla dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba isim vermeden 'siyasiler hesap vermelidir' uyarısında bulundu.





AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’dan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir uyarı geldi.

Fakıbaba, bütün siyasetçiler dürüst olup her zaman hesap vermesi gerektiğini söyledi.

İsim vermeden sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Fakıbaba, “Bütün siyasetçiler elbette dürüst, adaletli, demokrat olmalı, hakka ve hukuka riayet ederek halkımıza her zaman hesap verebilmelidir. Bütün bürokratlar da aynı şekilde bu değerlere bağlı olmalı ve hesap vermeleri gerektiğini unutmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR 'DOSYAMDA NE VARSA DOĞRUDUR' DEMİŞTİ

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık soruşturmasıyla ilgili yaptığı çıkış tartışılmaya devam ediliyor. Bayraktar, verdiği röportajda, 17/25 Aralık soruşturmasına ilişkin, “Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur. Benim dosyamda hırsızlık yok, görevi kötüye kullanma var. ‘Reis’, Sayın Cumhurbaşkanım beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı” demişti.


Bayraktar’ın sözleri sonrası, AK Parti yetkilileri sessiz kalmış, yargı harekete geçmemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap