SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de deprem! O isim görevinden istifa etti

AK Parti'de deprem! O isim görevinden istifa etti

24 Mayıs 2021 Pazartesi - 10:45




AK Parti'de Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı görevinde bulunan Mert Nazmi Vizili'in geçmişte partisini sert sözlerle eleştirmesi ortalığı karıştırdı. Gelen tepkilerin ardından görevinden istifa etti.





AKP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mert Nazmi Vizili'nin geçmişte partisini sert sözlerle eleştirdiği tweetler ortaya çıktı. Paylaşımlarının ortaya çıkmasının ardından Vizili, "Bu davaya gönül vermiş ve Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde yürümekten şeref duyan biri olarak, ömrümün kalanını da elimden geldiğince bu davaya hizmetle geçireceğim" ifadelerine yer vererek istifa ettiğini duyurdu.

Vizili o tweetlerinin bazılarında "25 şehidimiz var gelip su işleri bakanı açıklama yapıyor. Nasıl bir ülkede yaşayıp nasıl bir hükümet tarafından yönetildiğimiz ortada" ifadelerini kullanıyordu.

İşte o açıklama:

"Kamuoyunun malumu olduğu üzere bir süredir geçmiş sosyal medya paylaşımlarım hakkında bir kampanya yürütülüyor. Yürütülen bu kampanyanın şahsıma verdiği zararı önemsemedim. Ancak bu kampanyanın şahsımı aşan bir şekilde partimizi yıpratmaya dönük bir hal alması dolayısıyla Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılmayı partime duymuş olduğum sorumluluğumun bir gereği olarak görüyorum ve görevimden ayrılıyorum.

Bu davaya gönül vermiş ve Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde yürümekten şeref duyan biri olarak, ömrümün kalanını da elimden geldiğince bu davaya hizmetle geçireceğim.

Beraber yol yürüdüğümüz bütün kardeşlerime ve Genel Merkezimizde birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm Başkanlarıma teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun.Kamuoyuna saygıyla bildiririm."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap