SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti yine karıştı: Milletvekilleri ile belediye başkanı tartıştı

AK Parti yine karıştı: Milletvekilleri ile belediye başkanı tartıştı

12 Ağustos 2019 Pazartesi - 18:08




AK Parti’nin kentteki dört milletvekili, AK Parti’li Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı azarlayarak, “İşini yap fitnelik çıkarma” dediği iddia edildi...





Malatya Sanal Haber’in haberine göre AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, AK Parti’li eski belediye başkanlarını usulsüzlükle suçladığı şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı AK Parti’yi karıştırdı.

AK Partili Başkan Gürkan sosyal medya hesabından , “2 milyon TL’ye verilmiş olan altyapı ihalesini iptal ederek kendimiz sadece 20 bin TL’ye yaptık” paylaşımda bulundu. Bu paylaşımdan bir gün sonra kentte gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısında AK Parti’li Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, AK Parti’li Belediye Başkan Selahattin Gürkan’ı çok sert azarladığı ileri sürüldü.

KİMSE FİTNE ÇIKARMASIN

AK Partili  milletvekilleri, 9 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Çakır’ın kentti baştan başa değiştirdiğini, altyapıdan üstyapıya kadar onlarca hizmet yaptığını, vatandaşın hizmet beklediğini, kimsenin fitnelik yapmaması gerektiğini söyledi. 

MESNETSİZ İDDİALARLA KONUŞMA


Selahattin Gürkan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizdiği belediyecilik çerçevesinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekilleri, mesnetsiz iddialarla artık kamuoyunun meşgul edilmemesini, Büyükşehir’in bu şekilde yönetilmesinin mümkünatı olmadığını söylediler. Toplantıya katılanlarda Milletvekillerine tam destek verdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap