SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti şampiyon olacak

AK Parti şampiyon olacak

06 Haziran 2015 Cumartesi - 15:45




AK Parti’nin Antalya’da düzenlediği mitingde konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, muhalefetin projelerini eleştirdi.





Konuşmasında, "İki koyunu bile güdemeyenlere bu memleketi emanet eder misin Antalya? Bunlara iki koyun versen birini kaybeder, diğerini kurda kaptırır" diyerek muhalefetin Merkez Türkiye projesini eleştiren Çavuşoğlu, "Günaydın Kılıçdaroğlu. Türkiye zaten dünyanın merkezi oldu. Sen neden bahsediyorsun?" dedi. Çavuşoğlu, ardından MHP'yi kastederek, "Milliyetçilik söylemle olur mu" diyerek, AK Parti'nin milliyetçilik kapsamında yaptığı çalışmalarla MHP'yi eleştirdi.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan da, Başbakan Davutoğlu'nun Antalya'ya önem verdiğini, Antalya için gerçekleştirecek projeleri teker teker takip ettiğini söyledi. "Antalya'mız birliğin, dirliğin, demokrasimizin, kalkınmamızın sembolüdür. Antalya varsa yeni Türkiye var" diyen Elvan, MHP'nin, CHP'nin HDP'nin Antalya'ya yönelik bir tane bile projelerinin olmadığını savundu. Elvan, "Dün Antalyaspor şampiyon oldu, yarın da AK Parti şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap