SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti MYK, Montrö bildirisi gündemiyle yarın toplanıyor

AK Parti MYK, Montrö bildirisi gündemiyle yarın toplanıyor

04 Nisan 2021 Pazar - 15:23




103 amiralin gece yarısı yayınladığı Montrö Boğazlar Sözleşmesi bildirisine tepkiler çığ gibi büyürken, canlı yayına katılan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti MYK'nın Montrö bildirisi gündemiyle yarın toplanacağını belirterek, "Hukuki olarak darbeci zihniyetin temsilcilerine gereken cevap verilecektir" ifadelerine yer verdi.





AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, canlı yayınına telefonla bağlanarak konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gece yarısı yayınlanan bildiri üzerine AK Parti MYK'nın toplanma kararı aldığını söyleyen Şahin, "Demokrasi tarihimizde sıklıkla karşılaştığımız bir bildiri ile karşı karşıyayız, bu durumun anayasal düzene karşı işlenmiş bir suç" ifadelerine yer verdi.

"GEREKEN CEVAP VERİLECEKTİR"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili soruşturma başlattığını hatırlatan Şahin,"Gerek savcılık gerek mahkemeler gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Hukuki olarak darbeci zihniyetin temsilcilerine gereken cevap verilecektir".

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap