SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti kulisleri bunu konuşuyor: Bakan Nebati şov yapıyor

AK Parti kulisleri bunu konuşuyor: Bakan Nebati şov yapıyor

06 Ocak 2022 Perşembe - 09:57




Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, AK Parti kulislerinden elde ettiği bilgileri aktardı. Yarkadaş, AK Partili milletvekillerinin Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin şov yaptığını söylediğini öne sürdü.





Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü köşe yazısında AK Parti kulislerindeki sıcak konulara değindi. AKP milletvekillerinin önemli bir bölümünün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK ve MEB’e alınmamasını doğru bulmadığını yazan Yarkadaş, kulislerde aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hakkında konuşulanları aktardı.

Yarkadaş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yle ilgili AK Parti kulislerinde konuşulanları şu sözlerle ifade etti:

“AKP milletvekillerinin bir kısmı, Nureddin Nebati’nin 'çok fazla ve gereksiz konuştuğunu" düşünüyor. Bazı vekiller, kendi aralarındaki sohbetlerde, Nebati’yi şov yapmakla suçluyor. Nebati’nin TV’ye çok fazla çıktığını, yaptığı her açıklamanın güven vermek yerine, yeni bir tartışmayı beraberinde getirdiğini düşünüyor. AKP’li vekiller, bu görüşlerini, bugün yapılacak olan toplantıda, muhtemelen Genel Başkan Erdoğan’a da aktaracaklar”

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap