SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti ile cemaat iç içe

AK Parti ile cemaat iç içe

20 Ocak 2014 Pazartesi - 09:10




Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, kendisi dahil bakanlara kadar pek çok ismin cemaatle iç içe olduğunu, bugüne dek de kimsenin bundan rahatsız





KARABÜK'ün Safranbolu Belediye Başkanı AK Partili Necdet Aksoy, parti içinde kendisi de dahil bakanlara kadar pek çok kişinin cemaatle iç içe olduklarını söyledi. Aksoy, "İşler iyi giderken bu iç içe yapıdan hiç kimse rahatsız değildi. Ama şimdi durum farklılaşınca bu iç içe yapıdan dolayı bir kişinin suçlanması ya da farklı algılanmasının doğru olmadığını düşünüyorum" dedi. Kardeşinin 10-15 yıldır cemaatle iç içe olduğunu ve gönül bağı bulunduğunu belirten Başkan Aksoy, kendisinin de birkaç ay önce Amerika'da Gülen'i ziyaret ettiğini, hatta bazı gazetecilerin de orada olduğunu ifade etti. Safranbolu'da AK Parti'den yeniden aday adayı olan Aksoy, şöyle konuştu: işler iyi giderken... "AK Parti içinde siyaset yapan pek çok arkadaşımızın bakanlara kadar oradaki arkadaşlarımızla iç içe yapımız var. İşler iyi giderken bu iç içe yapıdan hiç kimse rahatsız değildi. Ama şimdi durum farklılaşınca bu iç içe yapıdan dolayı bir kişinin suçlanması ya da farklı algılanmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Yerelde böyle bir ayrışmayı çok tasvip etmiyorum. Ayrışmaya sebebiyet vermemek için de her türlü gayreti gösteriyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap