SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ailesini katletmişti! Cezası belli oldu

Ailesini katletmişti! Cezası belli oldu

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 18:34




Gaziantep'te eşi ve 8 akrabasını öldürüp 2 akrabasını da yaralayan Yusuf Taş hakkında yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianame kabul edildi.





Gaziantep'te Yusuf Taş'ın iki ayrı adreste, aralarında eşinin de bulunduğu 8 akrabasını öldürdüğü, 2 akrabasını da yaraladığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Cumhuriyet Savcısı Ömer İpek tarafından hazırlanan iddianamede, Yusuf Taş'ın "Birden fazla kişiyi tasarlayarak kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması istendi.

KAÇMASINA YARDIM EDENLERE MAHKEME ACIMADI

Yusuf Taş'ın kaçmasına ve saklanmasına yardım ettikleri ileri sürülen kardeşi ve babası hakkında ise "Suç delillerini yok etme, Gizleme ve Değiştirme, Suçluyu kayırmak" suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.

İddianemede, zanlı Yusuf Taş'ın eşi Tuba Taş'ı 7 el ateş ederek öldürdüğü, yapılan kriminal incelemesinde ise cinayetleri yardım almadan tek başına gerçekleştirmiş olduğu belirtildi.


"Yusuf Taş'ın hiçbir olayı hatırlamadığını söylemesine rağmen, mevcut delillerin sanığın eşini ve diğer maktülleri öldürüğünü göstermektedir" denilen iddianamede, zanlının 9 kişiyi kasten öldürmek, 2 kişiyi de kasten yaralamak suçundan cezalandırılması istendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap